کارکرد کمپرسور

پمپ باد تراکتور

به وسیله پمپ باد تراکتور چرخ‌های آن را سریع و راحت باد کنید

پمپ باد تراکتور

ماشین و ابزار آلات صنعتی استفاده‌های مختلفی در صنعت و مشاغل دارند و معمولا زمان‌های طولانی به طور مداوم کار می‌کنند.
این امر سبب می‌شود تا این دستگاه‌ها دچار نقص و عیب شوند و از این رو باید راهی برای تعمیر آن‌ها اتخاذ نمود. ابزار و دستگاه‌های متعددی برای تعمیر و نگهداری ماشن آلات صنعتی به وجود آمده‌اند که با قابلیت و امکانات متفاوت می‌توانند مشکلات و ایرادات دستگاه‌ها را برطرف کنند.
 تراکتور را می‌توان یکی ار اصلی ترین ماشین آلاتی به شمار آورد که در صنعت کشور نقش بسیاری زیادی در کاشت محصولات دارد.
تراکتور کارایی‌هایی زیادی داشته که سبب شده تا در طول روز به طور مداوم کار کند و همین موضوع دلیلی برای پیش آمد نقص‌های متعدد آن است.
برای تعمیر تراکتور ابزار‌های مختلفی وجود دارد که از مهمترین آن‌ها می‌‌توان به پمپ باد تراکتور اشاره کرد.

کمپرسور‌ها، دستگاه و ابزار‌های مکانیکی هستند که انواع و اقسام مختلفی دارند و برای کار‌های مختلف از آن‌ها استفاده می‌کنند.
پمپ باد در صنایع مختلف کاربرد‌های فراوانی دارد و به طور مستقیم و یا غیر مستقیم با کسب و کار‌های زیادی سر و کار دارد.
صنایعی مانند چوب برای افزایش راندمان و راحتی کار به طور مستقیم از کمپرسور‌ها استفاده می‌کنند. همچنین رنگ کاری به وسیله پیستوله نیز از دیگر مواردی است که باید از کمپرسور استفاده کرد.
پمپ باد تراکتور یک پمپ باد ارزان است، اما در برخی کار‌ها نیز کمپرسور به طور غیر مستقیم نقش مهمی ایفا می‌کند.
به عنوان مثال استفاده از تراکتور برای کاشت سریع محصولات کشاورزی بسیار لازم و ضروری است اما نگهداری و تعمیر آن به ابزار مختلفی نیاز دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به پمپ باد تراکتور اشاره کرد

پمپ باد تراکتور وسیله‌ای برای باد کردن چرخ‌های تراکتور‌

چرخ‌های تراکتور اندازه‌های بزرگی دارند که باد کردن آن‌ها را کمی مشکل کرده‌ است و از این رو وجود دستگاهی برای باد کردن این لاستیک‌ها نیاز است.
از طرفی تراکتور در جاده‌های شنی و خاکی تردد دارد که این موضوع احتمال پنچر شدن لاستیک‌ها را افزایش می‌دهد. باد کردن لاستیک های بزرگ امری سخت و طاقت فرسا است و همچنین زمان زیادی را تلف می‌کند.
اما برای حل این مشکل پمپ بادی به بازار عرضه شده‌ است که می‌تواند در زمان بسیار کمی و به راحتی چرخ‌های تراکتور را باد کند.
برای این امر تراکتور را روشن کرده و سپس پمپ باد تراکتور را در جای مخصوص خود قرار می‌دهید و سپس شلنگ آن را به لاستیک وصل کرده و بدین ترتیب در مدت مدت زمان کوتاهی و بدون هیچ زحمتی شاهد باد شدن لاستیک‌ها باشید.

مدت زمان باد کردن لاستیک‌ها با این روش حدود سه دقیقه است و به همین دلیل زمان بسیار زیادی را می‌توان صرفه جویی کرد.
به طور کلی هدف از تولید پمپ‌های باد همین موضوع است که بتوان سرعت انجام کار‌ها را افزایش داد تا بدین صورت راندمان کاری افزایش یابد.
از طرفی پمپ‌های باد تاثیر زیادی در کاهش‌ فعالیت نیرو‌های انسانی دارند و به همین جهت استفاده از آن در سال‌های اخیر بسیار رواج پیدا کرده است.

 

پمپ باد تراکتور با وجود وزن و حجم کم، قدرت بالایی دارد

 

پمپ باد تراکتور همانطور که گفته شد از جمله لوازم جانبی مهم برای انواع مختلف تراکتور‌ها است. برای باد کردن چرخ‌ها، این پمپ به شیفت خروجی اتصال می‌یابد و از آن جایی که وزن و ابعاد کمی دارد به راحتی می‌تون آن را در جعبه ابزار تراکتور قرار داد.
در هنگام خرید این نوع پمپ با تجهیزات دیگری نظیر شلنگ باد، میله اتصال به تراکتور روبه‌رو هستید. میله اتصال برای نصب دستگاه بر روی شیفت PTO کاربرد دارد. همچنین در هنگام خرید باید به طول شلنگ نیز توجه شود که طول مناسبی برای باد کردن تمامی چرخ ها داشته باشد. در ادامه ویژگی‌های مختلف این نوع تراکتور‌ها را بیان می‌کنیم.

پمپ‌های باد تراکتورپمپ باد تراکتور

ویژگی و قابلیت‌های پمپ‌های باد تراکتور

 

اکثر پمپ‌ باد و کمپرسور‌ها دارای ابعاد و وزن زیادی هستند که آن‌ها را تا حدودی غیر قابل حمل کرده است. اما این نوع کمپرسور همان طور که گفته شد وزن و حجم بسیار کمی دارد اما با وجود حجم و وزن کم با قدرت بسیار بالا در مدت زمان کوتاهی لاستیک‌ها را باد می‌کند.
این پمپ باد حدود 15 کیلوگرم وزن دارد و دارای طول شلنگ مناسبی معادل 5 متر است که باعث می‌شود تا در باد کردن تمامی چرخ‌ها با مشکلی روبه‌رو نشوید.

معمولا پمپ‌های بادی که منبع تغذیه آن‌ها الکتریکی و یا دیزلی است آلودگی‌هایی را به همراه دارند. اما پمپ باد تراکتور این گونه نیست و به دلیل فعالیت مکانیکی هیچ آلودگی را به وجود نمی‌آورد؛ اما در هنگام کار با این دستگاه پمپ باد باید روشن باشد و این موضوع سبب آلودگی صوتی می‌شود از این رو بهتر است عملیات باد کردن لاستیک‌ها را در محیط بسته انجام ندهید.

این دستگاه شاخص عمکلرد بالایی دارد یعنی مقدار هوایی که در دقیقه توسط این دستگاه تولید می‌شود بسیار مناسب است.
دستگاه‌های استاندارد باید لاستیک‌های بزرگ تراکتور را در مدت 3 الی 4 قیقه باد کنند و زمان استاندارد برای لاستیک ها کوچک نیز 1 الی 2 دقیقه است. پمپ باد تراکتور در همین مدت زمان استاندارد تعریف شده لاستیک‌ها را باد می‌کند.

از دیگر مواردی که در استفاده از پمپ‌های باد باید به آن‌ها توجه کرد بازدهی آن‌ها است. کمپرسور تراکتور باردهی مثبتی دارد و پس از خاموش شدن دستگاه دیگر فعالیتی ندارد و فشار گازی از آن خارج نمی‌شود.

 

سخن پایانی

 

پمپ باد تراکتور از مهم‌ترین ابزار جانبی تراکتور است که برای باد کردن چرخ ها کارایی دارد. . این دستگاه مزیت‌ و قابلیت‌ها متفاوتی داشته که سبب شده تا اکثر افراد برای باد کردن چرخ‌های تراکتور از آن استفاده کنند. این دستگاه وزن و حجم بسیار کمی دارد که حمل کردن آن‌ را بسیار راحت و آسان کرده و می‌توان گفت که حجم و وزن کم آن هیچ تاثیری در قدرت آن نداشته و دستگاه با قدرت بسیار زیادی فشار هوا را خارج می‌کند. 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا