Categories: کمپرسور باد

بهترین کمپرسور باد

چگونه بهترین کمپرسور باد را بخریم؟

بهترین کمپرسور باد

کمپرسورهای باد یکی از مهمترین و اصلی‌ترین دستگاه‌ها در تجهیزات بسیاری از صنایع و مشاغل هستند که نیرو و قدرت طیف گسترده‌ای از دستگاه‌ها و ابزار‌ها را تامین کرده و امکانات گوناگونی را برای آن‌ها فراهم می‌کنند. به طوری که امروزه از انواع مختلف پمپ‌های باد در مصارف گوناگون استفاده شده و هر یک با ویژگی‌ها و عملکرد خاص این نیاز را برآورده می‌کنند. با توجه به نقش اساسی انواع کمپرسور باد، انتخاب و تهیه‌ی بهترین کمپرسور باد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به ویژه آن که امروزه بسیاری از برند‌ها محصولات خود را به عنوان بهترین برند پمپ باد عرضه کرده و انتخاب را برای متقاضیان سخت‌تر کرده‌اند. در این مطلب ضمن بررسی ویژگی‌ها و مشخصات بهترین کمپرسور باد و همچنین عوامل تاثیر گذار بر کیفیت آن، شما را در انتخاب مناسب‌ترین نوع کمپرسور باد یاری خواهیم کرد تا با اطلاعات بیشتر بتوانید بهترین مارک کمپرسور باد را تهیه کنید.

بهترین کمپرسور باد کدام است؟

با وجود تولید و عرضه‌ی مدل‌ها و انواع متنوع کمپرسورهای باد توسط برندهای مختلف، انتخاب بهترین کمپرسور باد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و اشتباه در تهیه‌ی آن نه تنها کارایی و بازدهی آن را کاهش می‌دهد، بلکه هزینه‌های جانبی بسیاری به همراه خواهد داشت. لذا انتخاب و تهیه‌ی بهترین پمپ باد علاوه بر این که بازدهی و عملکرد دستگاه شما را تضمین می‌کند، طول عمر مفید آن را نیز افزایش می‌دهد. بهترین پمپ باد پمپی است که علاوه بر دارا بودن ویژگی‌ها و مشخصات ایده‌آل، بر اساس نوع دستگاه و ابزار به درستی انتخاب شود. به عنوان مثال، تجهیزات دندان‌پزشکی از جمله موارد حساسی هستند که باید هنگام انتخاب کمپرسور باد برای آن‌ها بیش از سایر تجهیزات دقت کرد. علاوه بر انتخاب و خرید بهترین کمپرسور باد، روش نگهداری و تعمیر آن‌ها به شکل اصولی و صحیح نیز طول عمر و کارایی دستگاه را افزایش داده و هزینه‌های جانبی آن را کم خواهد کرد. تعمیر و نگهداری کمپرسورهای باد غالبا در بازه‌های زمانی مشخص به شکل روزانه، هفتگی و ماهانه انجام می‌شود و شامل بررسی موارد گوناگون از نظافت تا چک کردن کابل‌ها و تعویض قطعات می‌گردد.

پیش از خرید کمپرسور به چه نکاتی توجه کنیم؟

پیش از خرید کمپرسورهای باد نیز مانند هر وسیله‌ی برقی دیگر باید به چندین نکته‌ی اساسی توجه کرد تا به عنوان راهنما به شما کمک کنند که بتوانید بهترین کمپرسور باد را انتخاب کنید. قبل از خرید انواع کمپرسور باد ابتدا پاسخ چند سوال را در نظر بگیرید:

– به چه میزان فشار و جریان هوا نیاز دارید؟ برای پاسخ به این سوال باید نوع تجهیزات خود و عملکرد آن‌ها را در نظر بگیرید تا بتوانید بهترین کمپرسور را با مناسب‌ترین ظرفیت برای آن‌ها انتخاب کنید. صدها دستگاه و ابزار پنوماتیک وجود دارند که از هوای فشرده‌ی تولید شده توسط کمپرسور برای تامین انرژی خود استفاده کرده و هر یک دارای ویژگی‌ها و مشخصات فنی خاصی بوده و بر اساس آن به میزان مناسب فشار و جریان هوا نیاز دارند.

– قیمت کمپرسور و هزینه‌های اولیه و جانبی آن چقدر است؟ در نظر داشته باشید که علاوه بر قیمت خرید کمپرسور، باید هزینه‌های جانبی آن از جمله هزینه‌ی نگهداری و تعمیر را نیز هنگام خرید بهترین کمپرسور باد در نظر بگیرید. قیمت خرید اولیه در هر مدل به عوامل بسیاری از جمله طراحی، فشار و جریان، روغنی یا بدون روغن بودن و… بستگی دارد. علاوه بر این هر نوع کمپرسور باد قیمت متفاوتی نسبت به نوع دیگر دارد. به عنوان مثال، معمولا کمپرسورهای پیچ دوار و سانتریفیوژ نسبت به کمپرسورهای معکوس گران‌تر هستند.

– کیفیت هوای تولید شده توسط کمپرسور و نحوه‌ی انتقال آن چگونه است؟ هر یک از انواع کمپرسور به میزان مشخصی هوای فشرده تولید می‌کنند. لذا کیفیت هوای تولید شده توسط کمپرسور از جمله مهمترین نکاتی است که باید با توجه به نوع دستگاه در نظر بگیرید. به عنوان مثال کمپرسورهای دینامیک به صورت دائمی و کمپرسورهای جابه‌جایی مثبت به شکل متناوب انرژی را منتقل می‌کنند.

مهمترین نکاتی که باید هنگام خرید بهترین پمپ باد در نظر بگیرید

زمانی که تصمیم گرفتید بهترین پمپ باد را بر اساس نیاز خود انتخاب کنید، باید چند مورد از مهمترین ویژگی‌های کمپرسور باد را در نظر بگیرید:

۱– CFM چیست و به چه میزان از آن نیاز دارید

CFM واحد اندازه‌گیری حجم هوایی است که یک کمپرسور باد در هر دقیقه قادر به تولید آن می‌باشد. در واقع مقدار CFM یک پمپ باد تعیین کننده‌ی مقدار توان آن برای تولید هوای فشرده‌ی مورد نیاز ابزارهای پنوماتیک است. اگرچه مقدار CFM هر کمپرسور ثابت است اما می‌تواند تحت تاثیر عوامل دیگر از جمله رطوبت، شرایط باد و گرما و سرما نیز قرار بگیرد. لذا بهترین کمپرسور باد کمپرسوری خواهد بود که مقدار CFM آن متناسب با تجهیزات مورد نظر شما تعیین شود. به عنوان مثال اگر قصد تهیه‌ی بهترین پمپ باد برای دستگاه‌ها و ابزارهای سنگین خود را دارید باید به دنبال کمپرسوری باشید که بتواند ۱۴۰-۱۵۰ درصد از این مقدار را تامین کند. علاوه بر این، بهترین کمپرسور باد آن است که قادر باشد پس از سال‌ها کار و حتی از دست دادن برخی از ظرفیت‌های خود، مقدار معینی هوای فشرده با CFM مشخص تولید کند.

۲– Psi چیست و چرا به آن نیاز دارید

Psi واحد اندازه‌گیری فشار هواست که هرچه بیشتر باشد فشردگی در مخزن کمپرسور بیشتر است. Psi مناسب برای تجهیزات شما به نوع آن‌ها بستگی دارد. ابزارهای پنوماتیک مورد نیاز برای کارهای سبک‌تر مانند نجاری به حدود ۹۰ تا ۱۰۰ Psi و ابزارهای سنگین و ماشین آلات به بیش از ۱۰۰ Psi نیاز دارند.

۳– تک مرحله‌ای یا دو مرحله‌ای بودن کمپرسور باد

منظور از «مرحله»، این است که هوا چند بار داخل کمپرسور باد فشرده می‌شود. کمپرسورهای تک مرحله‌ای یک بار و کمپرسورهای دو مرحله‌ای دو بار هوا را فشرده می‌کنند. کمپرسورهای تک مرحله‌ای یک پیستون واحد دارند، هوا داخل سیلندر مکیده شده و پیستون هوای به دام افتاده را با یک ضربه‌ی تک فشار تا حدود ۱۲۰ Psi فشرده می‌سازند. سپس هوای فشرده شده داخل مخزن ذخیره می‌شود. کمپرسورهای تک مرحله‌ای نسبت به کمپرسورهای دو مرحله‌ای ارزان‌تر هستند اما برای ابزارها و دستگاه‌های پنوماتیکی که به فشار زیاد نیاز دارند مناسب نیستند و از آن‌ها معمولا برای تولید حداکثر ۱۲۰ Psi استفاده می‌شود.

بهترین کمپرسور باد برای کاربردهای صنعتی، کمپرسورهای دو مرحله‌ای هستند. این کمپرسورها با دو پیستون هوا را فشرده کرده و قادر هستند تا ۱۷۵ Psi تولید کنند. این پمپ‌های باد برای مصارف مداوم نیز ایده‌آل هستند. در یک کمپرسور دو مرحله ای، هوا درون سیلندر مکیده می‌شود و یک پیستون هوای به دام افتاده را با یک ضربه‌ی منفرد تا حدود 120 psi فشرده می‌کند، دقیقاً مانند یک کمپرسور تک مرحله‌ای. اما به جای اینکه این هوای فشرده شده مستقیماً به مخزن برود، از طریق یک لوله‌ی خنک کننده جریان یافته و سپس به سمت پیستون کوچک‌تری هدایت می‌شود تا در نهایت هوا را تا حدود 175 psi فشرده ‌کند. پس از فشرده‌ سازی دوم، هوا دوباره خنک شده و به مخزن کمپرسور فرستاده می‌شود تا انرژی لازم برای تجهیزات صنعتی را فراهم کند. کمپرسورهای هوا از دو سیلندر برای ایجاد تعادل مناسب هوا استفاده می‌کنند؛ در یک کمپرسور تک مرحله‌ای، هر دو سیلندر هم‌اندازه هستند، در حالی که در یک کمپرسور دو مرحله‌ای، سیلندر دوم به دلیل کوچک‌ بودن پیستون دوم کوچکتر است.

4-صدا دار یا بدون صدا بودن کمپرسور باد

یکی از مهمترین مواردی که در هنگام خرید پمپ باد باید به آن دقت کنید،مساله صدا در حین کار کردن دستگاه میباشد.در این بخش کمپرسور ها به 2 دسته صدا دار و سایلنت تقسیم بندی میشوند.معمولا کمپرسور های صدا دار،در دسته کمپرسور های صنعتی نیز قرار میگیرند.زیرا این مدل از کمپرسور ها که صدای زیادی در حین کار ازخود تولید میکنند،دارای قدرت بسیار زیادی میباشند مانند انواع کمپرسور های پیستونی،اسکرو،گریز از مرکز و……..
اما کمپرسور های بدون صدا/silent نسبتا دارای قدرت کمتری نسبت به مدل های صدا دار هستند.معمولا از کمپرسور های بدون صدا در صنایعی استفاده میشود که نیاز به فشار باد دایمی ندارند.زیرا این مدل از پمپ باد ها بعد از مدتی کار کردن نیاز به استراحت دارند.مانند انواع کمپرسور های یخچالی ،هرمتیک و اویل فری.پس دقت کنید اگر در محیط های مسکونی قرار است با کمپرسور کار کنید،از مدل های سایلنت استفاده کنید تا برای خود و اطرافیان مزاحت صوتی ایجاد نکنید.

یکی از مهمترین نکات برای انتخاب بهترین کمپرسور باد ، توجه به تک مرحله‌ای یا دو مرحله‌ای بودن آن بر اساس نوع کاربرد شماست. کمپرسورهای هوایی تک مرحله‌ای، هوای کمتری نسبت به کمپرسورهای دو مرحله‌ای تولید می‌کنند اما کمپرسورهای دو مرحله‌ای گران‌تر بوده و هزینه‌های جانبی آن‌ها بیشتر است. برای یک فروشگاه کوچک، یک کمپرسور هوای یک مرحله‌ای معمولاً گزینه‌ی ایده‌آلی خواهد بود. برخی از کاربردهای متداول کمپرسورهای هوای تک مرحله‌ای تجهیزات نجاری و فلزکاری است. نجاران می‌توانند کارهایی مانند حفاری، میخ زدن و منگنه کوب را با ابزارهایی که به بیش از 100 psi نیاز ندارند، انجام دهند.فلزکاران نیز می‌توانند با انجام کارهایی مانند سنگ زنی، برش و پرچ زدن نیز از کمپرسورهای تک مرحله‌ای استفاده کنند.

کمپرسورهای هوای دو مرحله‌ای برای کاربردهایی در ابزارهای پر قدرت مشاغل مختلف مانند فروشگاه‌های تایر و تأسیسات صنعتی ایده‌آل هستند. نمونه‌ی بارز آن مونتاژ و نگهداری خودرو است. کارخانه‌های اتومبیل می‌توانند از کمپرسورهای هوای دو مرحله‌ای برای تأمین هوای پرقدرت لازم برای پیچ، بلند کردن، رنگ‌آمیزی، روغن کاری و… استفاده کنند. مشاغلی مانند تأسیسات فرآوری مواد غذایی و کارخانه‌های صنعتی نیز به کمپرسورهای هوایی دو مرحله‌ای متکی هستند تا انرژی ابزار و ماشین آلات سنگین را در امتداد خطوط مونتاژ و تولید برق تامین کنند.
علاوه بر موارد ذکر شده، اندازه‌گیری میزان و مدت زمان استفاده نیز برای تهیه‌ی بهترین کمپرسور باد از اهمیت زیادی برخوردار بوده و باید بر اساس آن مناسب‌ترین مدل کمپرسورهای باد را انتخاب کرد. لذا پیش از خرید کمپرسور باد، حتما اطلاعات کافی را در مورد انواع مختلف کمپرسورهای باد به دست آورید.

5-میزان هوای فشرده مورد نیاز

کمپرسور های باد با توجه به انوع مختلفی از نیازها تولیید میشوند.به همین دلیل است که در ابعاد و قدرت های مختلفی در دسترس قرار دارند.هر فرد با توجه به میزان نیازش به هوای فشرده میتواند بهترین نوع از کمپرسور باد را ناختاب نماید.این نکته بسیار مهم میباشد،اگر میزان فشار باد مورد نیازتان را ندانید و به اشتباه کمپرسور بادی را خریداری نمایید،امکانن دارد که کمپرسور باد نتواند تمام نیاز شما را به هوای فشرده رفع کند و در نتیجه به دلیل کارکرد مداوم دچار مشکل خواهد شد و تمام هزینه ای که بابت این کمپرسور پرداخت کرده اید نابود خواهد شد.مورد بعدی این است که شما دستگاهی تهیه کنید که خیلی فراتر از نیازتان باشد،که در این صورت به دلیل هزینه های نگهداری و مصرف برقریالبازهم برای شما صرف اقتصادی نداشته باشد و جبور شوید هزینه های بیهوده انجام دهید.پس بهترین گزینه مشورت با افراد متخصص در این زمینه میباشد تا با آگاهی کامل از نیازتان ، بهترین پمپ بادی که متناسب با مصرفتان میباشد را به شما پیشنهاد دهند.

6-موجود بودن قطعات یدکی کمپرسور باد

مورد بعدی که بسیار حایز اهمیت میباشد،در دسترس بودن قطعات یدکی پمپ باد میباشد.امروزه انواع مختلفی از برند های تولید کننده کمپرسور باد در بازار موجود میباشند.از کمپرسور های چینی گرفته تا کمپرسور های ایتالیایی و المانی و…..که هر کدام در صنعت هوای فشرده دارای اسم و رسمی هستند که اکثر افراد فعال در این زمینه انها را میشناسند.اگر معیار انتخاب کمپرسور باد را فقط برند یک محصول در نظر بگیریم،بعد از مدتی بسیار پشیمان خواهیم شد.عدم وجود قطعات یدکی کمپرسور های خارجی میتواند مهمترین دلیل برای این پشیمانی باشد.فرض کنید شما یک کمپرسور ایتالیایی خریداری میکنید که قیمت های بسیار زیادی نیز دارد.بعد از گذشت مدتی بنا به هر دلیلی ،کمپرسور خراب میشود و نیاز به تعویض یک قطعه پیدا میکند.به دلیل تحریم ها و سایر موارداین قطعه در دسترس نیست.حالا فقط شمایید با یک کمپرسور گران قیمت ایتالیایی که خرابب شده و در حال حاضر هیچ ارزشی ندارد.حال اگر قبل از خرید اطلاعات کافی درباره این کمپرسور به دست می اوردید شاید هرز این کمپرسور را خریداری نمیکردید.بهترین حالت انتخاب کمپرسور باد با پشتیبانی میباشد تا در صورتیکه دستگاهتان دچار مشکل شد،سریعا قطعه خراب با قطعه سالم تعویض شود تا شما دچار ضرر و زیان مالی و تلف شدن وقتتان نشوید.انتخاب با خود شماست.

با خرید بهترین کمپرسور باد ایرانی، یک کمپرسور با طول عمر طولانی‌تر خواهید داشت که احتمال خرابی‌های آن کمتر بوده، هزینه‌های شما را کاهش داده و به ابزارهای پنوماتیک و دستگاه‌ها آسیب نمی‌رساند.  این فروشگاه سال‌هاست با تولید بهترین کمپرسورهای باد تولید شده توسط بهترین متخصصین ایرانی به صورت تخصصی در این حوزه فعالیت کرده و علاوه بر فروش این محصولات با کیفیت و لوازم یدکی آن‌ها، خدمات تعمیراتی مختلف به مشتریان خود ارائه می‌کند.

نویسنده هواسازان

Recent Posts

انواع کمپرسورهای پیستونی

انواع کمپرسورهای پیستونی هرچند كه تمامی كمپرسورهای پیستونی بر مبنای اصول ذكر شده در بالا…

4 سال ago

کمپرسورهای پیستونی هوا

کمپرسورهای پیستونی هوا   كمپرسورهای پیستونی عموما برای دبی كم و فشارهای زیاد مورد استفاده قرار می…

4 سال ago

کمپرسورهای گریز از مرکز

کمپرسورهای گریز از مرکز كمپرسورهای گریز از مركز بعداز كمپرسورهای پیستونی پرمصرف ترین كمپرسورها در…

4 سال ago

اساس کار کمپرسورهای گریز از مرکز

اساس کار کمپرسورهای گریز از مرکز   اصول کار این کمپرسورها و اساس کار کمپرسورهای…

4 سال ago

8 فایده شگفت انگیز زندگی مینیمالیستی

8 فایده شگفت انگیز زندگی مینیمالیستی   8 فایده شگفت انگیز زندگی مینیمالیستی  مینیمالیسم راهی…

4 سال ago

زندگی مینی‌مال یعنی چه؟

زندگی مینی‌مال یعنی چه؟ زندگی مینی‌مال یعنی چه؟ در این پست از تجربه‌ی سفر مینی‌مال…

4 سال ago